Standis B.V. krijgt Erkenning Signbedrijf

jan 26, 2021

Standis B.V. Erkend signbedrijf

Deze erkenning draagt bij aan de identiteit en herkenbaarheid van Standis B.V. binnen de branche. Als signbedrijf is Standis B.V. een specialist in reclame, decoratie, gevelreclame, lichtreclame, bord- of autoreclame, instore reclame, bewegwijzering en drukwerk: Standis B.V. verzorgt het gehele traject van ontwerp tot en met de productie.
Getoetst is of Standis B.V. uitsluitend werkt met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur en over gedegen opgeleid en vakbekwaam personeel beschikt. In dit geheel dient het keurmerk van SI’BON gezien te worden als kwaliteitsmerk voor opdrachtgevers en versterkt het de relatie tussen de klant en het signbedrijf.
“Voor Standis B.V. betekent aansluiting bij SI’BON deel uitmaken van een organisatie. Wij houden elkaar onderling op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We kunnen elkaar steun bieden bij het naar buiten treden en kunnen door samenwerking landelijk opereren. Maar niet alleen voor onszelf is deze certificering belangrijk. Opdrachtgevers weten dat zij bij een SI’BON erkend bedrijf zeker kunnen zijn van een vakkundig resultaat. En mocht er toch een geschil ontstaan, bemiddelt SI’BON tussen opdrachtgever en signbedrijf. De opdrachtgever krijg dus ten alle tijden de service en de zekerheid die zij verwacht” Standis B.V. is ervan overtuigd dat bedrijven met de SI’BON erkenning de toekomst hebben.
SI’BON verstrekt een kwaliteitslabel aan het signbedrijf, waardoor de klant in de gelegenheid wordt gesteld het echte signbedrijf te onderscheiden van bedrijven die het met de kwaliteit niet zo nauw nemen. Het door SI’BON erkende signbedrijf is een professionele partner voor reclame en decoratie.

Give us a roar!

Adres.

Klovenier 5
3905 PN Veenendaal

Telefoon.

085 877 12 39