Doen jullie ook

– Het onwetend ras

De marketingjungle;
ons werkveld en onze passie.”

Uit marketingonderzoek blijkt dat marketeers slechts 24% van hun tijd besteden aan hun meest waardevolle werk. Bovendien geeft 20% van de marketeers zelfs aan geen tijd te hebben voor creativiteit. Schakelen tussen leveranciers en tussen interne afdelingen blijkt een enorm tijdrovend proces. Daarom besloten we onze horizon te verbreden en krachten te bundelen, om Standis te laten ontpoppen van ontwerpbureau tot hét aanspreekpunt van een marketingafdeling. Zo ontstaat er ruimte, zodat iedereen zich weer kan focussen op zijn eigen talent. Dát noemen we echte partners in de jungle.  

The big 10.

Design.

Een passende huisstijl is hét fundament van een goed marketingplan, het is namelijk onderdeel van je identiteit.

Wie wil jij zijn in de jungle van aanbieders? Wat wil jij uitstralen? De marketeers en vormgevers binnen ons team slaan de handen ineen om jouw gewenste identiteit vanuit marketingtechnisch oogpunt te vertalen naar designs die triggeren. Ga voor een logo, beeldelementen of een compleet nieuwe stijl die perfect past bij jouw bedrijf.

Online.

In het online woud wil je niets liever dan opvallen!

Standis ontwerpt, ontwikkelt en beheert websites en webwinkels van begin tot eind. Dat betekent dat we jouw online platform bouwen, gebruiksvriendelijk maken én laten opvallen. Met pakkende teksten geven we je merk een sterke persoonlijkheid. We gebruiken een up-to-date WordPress CMS systeem en verhogen je online vindbaarheid met Social media, SEO en SEA.

Media.

Momenten vastleggen en belangrijke dingen visueel maken.

Bouw aan je imago door je bedrijfscultuur perfect in beeld te brengen. Een soepele bedrijfsfilm, instructievideo´s of stijlvolle productfoto´s; visuele content is een speelse manier om je doelgroep te informeren en loyaliteit op te bouwen.

Print.

Drukwerk is tastbaar, persoonlijk en blijvend

In de online wildernis wordt drukwerk media nogal eens vergeten; dé kans om de kracht van crossmediale marketing te benutten. Combineer brochures, folders of flyers met visitekaartjes en verpakkingen. Offline marketingcommunicatie blijft een onmisbare partner.

Sign.

Wil je letterlijk uitsteken boven de toppen?

Dan kies je voor signing in de vorm van vlaggen, borden of doeken. Maar ook met stickers, banieren en posters trek je moeiteloos de aandacht. We plaatsen losstaande signings of monteren jouw favoriete middel op je gevel, auto of kantoorwand.

Promo’s.

Hoe blijft jouw merk hangen bij je doelgroep?

Giveaways versterken je imago op een laagdrempelige wijze én zorgen voor positieve vibes bij de ontvanger. Kies een item dat past bij je bedrijf en laat deze bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Gifts.

Gepersonaliseerde pakketten op basis van een personal shopping concept.

Geef een boodschap in een kleurrijk jasje! Met gepersonaliseerde gifts of toffe custom made themapakketten onderhoud je relaties, geef je blijk van waardering of verras je personeel. Met Standis regel je zonder moeite écht persoonlijke cadeaus.

Expo’s.

Stand out of the crowd!

Een beursstand inrichten, dat vraagt om een stijlvol interieur en een intelligente setup. Standis focust op juiste looproutes, correcte aanzichtpunten en benodigde eyecatchers. Een full-service dienstverlening waarmee we een beursstand ontwerpen die aansluit bij jouw doel. Zodat jij alleen nog hoeft te focussen op de verkoop.

Workwear.

Een stijlvol imago begint bij professionele werkkleding.

Dat zorgt niet alleen voor herkenbaarheid van je bedrijf, maar ook ook voor promotie van je merknaam. Bedrijfskleding voldoet bovendien aan andere eisen dan vrijetijdskleding. Daarom gaan wij alleen voor de beste kwaliteit en werken we samen met betrouwbare partners.

Interior.

Creëer jouw eigen jungle.

Een merkbeleving -of feng shui- is voelbaar in een inrichting. Of het nu gaat om het interieurdesign van een kantoor, kantine, showroom of restaurant. Standis helpt je precies de juiste setting te creëren, zodat jouw doelgroep verleid wordt om tot actie over te gaan.

Diensten

Partners

Producten

Give us a roar!

Adres.

Klovenier 5
3905 PN Veenendaal

Telefoon.

085 877 12 39