WORD DE MEEST
SUCCESVOLLE STAND
OP DE BEURS

Wij bouwen de beursstand,
jij bouwt aan je netwerk.

Opvallen met je beursstand doe je niet zomaar. Daar is kennis, aandacht en tijd voor nodig. Mis je één van die drie pijlers? Grote kans dat jij niet alles uit je beursdag haalt.

Bij Standis ondersteunen we je waar jij dat nodig vindt. Wil je dat we meedenken over een marketingtechnische inrichting of kun je wel wat hulp gebruiken met drukwerk en video edits?

Bepaal zelf hoeveel tijd en zorgen je bespaart.

Ontzorgen doen we op verschillende vlakken. Zo kun je de invulling en het ontwerp van de beursstand volledig of deels aan ons overlaten. We denken mee over het doel van de beurs en bekijken looprichtingen om de hotspots te bepalen. We houden van snel schakelen, daarom koppelen we je aan een ervaren contactpersoon. Ondertussen spreiden wij de werkzaamheden uit binnen ons getalenteerde team, en kun jij je stressvrij focussen op de invulling van jouw beursdag.

Neem binnen 24 uur contact op.

Naam

In een notendop.

Ontwerp beursstand in eigen stijl

Marketinguitingen/marketingtechnische inrichting

Op- en afbouw op beursdag

Beurskleding en drukwerk

Video edits op schermen

Feedbackmomenten met eigen contactpersoon

Kostenbesparing door duurzame relaties

Wat te verwachten.

Standbouw vanuit branding oogpunt

Realistische 3D renders

Marketing acties

Promotie artikelen, drukwerk, giveaways

Hospitality/ Catering

Beurskleding

Denken mee op lange termijn

Video/ Fotografie

Wat te verwachten.

Standbouw vanuit branding oogpunt

Realistische 3D renders

Marketing acties

Promotie artikelen, Drukwerk, Giveaways

Hospitality/ Catering

Beurskleding

Denken mee op lange termijn

Video/ Fotografie

De Standis winnaarsformule.

Fase 1

Aftasten

Met wie werken we straks samen? Wat is het doel van de beurs en welk budget is er beschikbaar? We bepalen of er een match zou kunnen zijn!

Fase 2

Voorstel

We maken een offerte én een 3D ontwerp. Werkt dit, past dit en voldoet dit aan jouw wensen? We sparren net zo lang totdat iedereen blij is, en beginnen dan met plannen.

Fase 3

Voorbereiding

Het hele beurs-bouwpakket wordt voorbereid in onze werkplaats. We zagen, plakken, spuiten en schilderen, en maken het pakket klaar voor transport.

Fase 4

Opbouw/ Afbouw

Een team van technici en spierballen is op locatie aanwezig om de beursstand op te bouwen, zodat jouw team bij binnenkomst direct aan de slag kan.

Fase 5

Nabespreken

Even bijkomen… en nabespreken! Na de beurs komen we graag langs om de werkwijze te evalueren. We focussen op wat er goed ging en op wat er beter kon, en kijken eventueel alvast samen naar de volgende beurs.

We zouden het zelf niet beter kunnen zeggen:

{

Jullie zijn een fijn bedrijf om mee te werken. Korte lijnen, goed bereikbaar en snel kunnen schakelen is wat mij het meest bijblijft. Voor mij top om samen te werken met een bedrijf die meerdere disciplines samenvoegt en mij de service kan bieden waar ik om vraag. Ik heb nog niks kunnen bedenken wat Standis niet kan leveren

Mark Kingma / Eternit

{

Standis is meedenkende partner tijdens de creatie van onze stands. Het team is professioneel, dynamisch en heeft een groot oplossingsgericht denkvermogen. We raden ze ten zeerste aan als working partner voor beursstand ontwerp.

Michael Dieterman / Blubase

{

Voor het Nederlands Kampioenschap Panelen Plaatsen (NKPP) hebben Esdec, Rexel en Events and More Standis ingehuurd om voor het NKPP een heuse arena te ontwerpen en te bouwen.

Ik zou Standis ten alle tijden aanbevelen als working partner in het organiseren van events, het bouwen van een totaal concept voor een beurstand, het regelen van give aways, beurs artikelen en congres benodigdheden!!

Trudy Becks / Events and more

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Give us a roar!

Adres.

Binnenronde 3a-5
3904 EK Veenendaal

Telefoon.

085 877 12 39