“De marketingjungle;
ons werkveld en onze passie. De één brult het hardst, de ander manoeuvreert er slim doorheen.”

Huidig.

Nadelen.

– Verlies van tijd.
Door veel contactmomenten met verschillende
leveranciers, gaat er een hoop kostbare tijd verloren

– Foutmarge.
wegens aanleverprocedures en het versturen van bestanden
tussen die leveranciers is een fout snel gemaakt

– Lange levertermijn.
iedere leverancier hanteert zijn eigen levertermijn en wijk daar vaak niet vanaf

Huidige situatie VS. Situatie met Standis

Voordelen.

+ tijdsbesparing:
Omdat wij alles onder één dak kunnen aanbieden, en hierdoor alle
schakels tussen de leveranciers weghalen houd jij tijd over voor zaken die er echt toe doen

+ Kostenbesparing:
Standis is een platform en automatisering bespaart geld

+ Hoge en snelle service:
Doordat je met één vast contactpersoon contact hebt, en wij
betrouwbare partners om ons heen hebben, ben je zeker van kwaliteit, snelle levering en hoge service

Standis.

Hoe wij door de
marketingjungle manoeuvreren.

De eerste stap in de jungle.

Ontdekken.

Stap in! Door de drukte van de marketingjungle zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij bij Standis voelen ons thuis in de wildernis en zetten met jou de eerste stap in de marketingjungle. Wij zijn jouw reisgids en touren met jou in het oerwoud en helpen je graag! Standis is van alle markten thuis, je kan voor alles bij ons terecht, geen opdracht is voor ons te gek. Leg jouw aanvraag bij ons neer en wij maken concrete plannen naar jouw wens. Welcome to our jungle!

Route uitplannen.

Verkennen.

Wij zijn apentrots dat wij voor jou aan de slag mogen gaan. Wij jumpen samen het avontuur in en gaan samen de route uitplannen. We kijken in de verte en bewandelen jouw weg. Als wij samen tot een goed plan zijn gekomen, maken wij een idee en voorstel naar jouw wens. We presenteren ons plan en offerte aan jou. Als wij een akkoord binnen krijgen van jullie, gaan we samen op survival! You Choosing The Pack.

Overzicht creëren in de jungle.

Creëren.

The pack gaat op jacht. Veel van de klussen kunnen wij intern op onze eigen leefgebied voor jou maken, maar wij spotten ook de beste partners die bij jouw aanvraag past waar wij mee samenwerken. Wij gaan voor jou op pad voor de beste producten en diensten van kwaliteit. Wij zetten eerst de opdracht uit binnen het team van Standis bij de desbetreffende persoon. Dit valt onder drie takken: creatie, realisatie of activatie. Wij hebben een paradijs vol verschillende mogelijkheden!

It’s Safari time.

Communiceren.

Jij hebt alle ruimte om aan te geven wat je aangepast wilt hebben. Je hebt hier als bedrijf alle vrijheid in om mee te denken aan jouw product tot jij tevreden bent. Als echte padvinders gaan we samen de zoektocht aan voor het beste eindresultaat, maar jij bent de spin in het web. We kijken daarna of de productie intern wordt uitgevoerd of dat het wordt uitgezet bij de juiste partner. Met onze bronnen werken wij goed mee samen en kunnen wij verzekeren dat het product van hoge kwaliteit is.

Bestemming bereikt.

Voltooien.

We zijn bijna aan het einde van onze tocht. Als de product of dienst helemaal perfect is, dan is het tijd voor de oplevering, nazorg en de factuur. Wij vonden het spectaculair om met jou te exploren in de rimboe. De jungle is oneindig groot, en wij zien je graag terug op jouw volgende safari door de marketingjungle. ( button: zie hier wat we nog meer doen) Standis kijkt uit met jou naar de volgende expeditie.

Give us a roar!

Adres.

Klovenier 5
3905 PN Veenendaal

Telefoon.

085 877 12 39